Shop

RENNSTEIG

Velg visning:
Du har valgt:

Rennsteig

Rennsteig er et raskt voksende, mellomstort selskap basert i Sør-Thüringen i Tyskland, en region med en hundre år gammel tradisjon for verktøyproduksjon.

 

Det er her de jobber med vårt team på rundt 370 ansatte for å utvikle, produsere og markedsføre våre pro-kvalitetsverktøy.

 

1. juli 1991 ble de et uavhengig datterselskap av det prestisjetunge KNIPEX-Werk C. Gustav Putsch KG i Wuppertal (NRW, Tyskland). Siden den gang har de forvandlet seg til en vellykket og integrert del av KNIPEX-gruppen.

 

Deres selskaps tradisjonelle røtter ligger i vår fabrikk i Altersbach-distriktet Steinbach-Hallenberg, hvor produksjonen allerede var i gang i 1959 med en arbeidsstyrke på 29. I dag er vi en av verdens mest produktive produsenter av kvalitetsverktøy for konstruksjon og industriell bruk.

 

På begynnelsen av 1990-tallet utvidet de produktporteføljen deres til å kombinere pro-kvalitetsverktøy for skjæring, stripping og krymping av kabler. På den tiden var de ute etter å flytte inn i andre segmenter, og en tidligere RENNSTEIG-direktør foreslo verktøy for kabler, fordi kabler og strøm ville være like etterspurt om 100 år. Helt siden har de laget verktøy av høy kvalitet for kabelmontering på selskapets hovedkontor i Viernau-distriktet Steinbach-Hallenberg.

 

Takket være deres innsats er vi nå en av de ledende leverandørene til denne industrien over hele verden.