Shop

Om oss

Fosen Tools er et frittstående og privateid selskap som ble etablert i 2001. Fosen Tools holder til på Brekstad, Ørland kommune i moderne og funksjonelle lokaler som huser administrasjon, distribusjon/lager, produksjon og showroom.

 

Med posisjonering midt i Norge, tilbyr vi enkel nasjonal distribusjon. Grossistvirksomhet innen alle kjente industrielle verktøymerker, innredninger, maskiner, verkstedløsninger, containere, m.m.

 

Med egen CNC-maskinpark for produksjon av innredningsløsninger (HDFI - high density foam inserts), kan vi tilby fleksible og skreddersydde løsninger til våre industrielle kunder. For merking av verktøy og utstyr har vi egne lasergraveringsmaskiner.

 

I vår nettbutikk tilbyr vi ledende merkevarer og verktøy av industriell kvalitet fra kjente verktøymerker - ta kontakt for rabattavtale! Vi har ukentlig leveranser fra alle verdens hjørner hvor skaffevare frekvens er 100% så lenge produktet eksisterer.

 

Med vår kompetanse innen våre produktsegmenter ønsker vi å sikre våre kunder og sluttbrukere vil få markedets beste på verktøy og innredningsløsninger som er optimalt tilpasset brukerne og miljøet de brukes i.

 

Fosen Tools - Din komplette leverandør av driftseffektive løsninger!