Kontakt

Om oss

Fosen Tools er et frittstående og privateid selskap som ble etablert i 2001 som er en del av et familiekonsern med virksomhet siden 1926. Fosen Tools holder til på Brekstad, Ørland kommune i moderne og funksjonelle lokaler som huser administrasjon, distribusjon/lager, utviklingsavdeling, produksjon og showroom.
 

Med egen CNC-maskinpark for produksjon av driftseffektive innredningsløsninger (HDFI) iht. 5S og Lean, kan vi tilby fleksible og skreddersydde løsninger til våre industrielle kunder. For merking av verktøy og utstyr har vi lasergraveringsmaskiner. Vi tilbyr merkeuavhengige løsninger hvor vi i tillegg kan implementere eksisterende og nytt utstyr om ønskelig.
 

I tillegg til vår produksjon er vi også en grossistvirksomhet innen alle kjente industrielle verktøymerker, innredninger, maskiner, verkstedløsninger, oppbevaringsløsninger, containere, m.m.  Vi innehar mange agenturer av industrielle merkevarer.

 

Engasjert jobber vi daglig med innovasjon og kreative løsninger som gjør våre kunder ytterligere driftseffektive. Vårt utviklingsTEAM ser sjelden begrensninger og fyller hverdagen med spennende utfordringer og løsninger med prosjekter fra inn og utland.

 

I vår nettbutikk tilbyr vi ledende merkevarer og verktøy av industriell kvalitet fra kjente verktøymerker - ta kontakt for rabattavtale! Vi har ukentlig leveranser fra alle verdens hjørner hvor skaffevare frekvens er 100% så lenge produktet eksisterer.

 

Med vår kompetanse innen våre produktsegmenter ønsker vi å sikre våre kunder og sluttbrukere vil få markedets beste driftseffektive verktøy og innredningsløsninger som er optimalt tilpasset brukerne og miljøet de brukes i.
 

Våre markeder er innen Forsvar (Luft / Bakke / Sjø), Kommersiell Luftfart, Offshore, Fabrikker og Industri, Bilverksteder, Skoler, Politi, Brannvesen, Offentlige Virksomheter og Forhandlere.
 

Med posisjonering midt i Norge, tilbyr vi enkel effektiv nasjonal distribusjon.
 

Fosen Tools - Din komplette leverandør av driftseffektive løsninger!