Kontakt

Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Fosen Tools AS

Adresse: Industrigata 1, 7130 Brekstad, Norway
E-post: post@fosen-tools.no
Telefon: +47 72 51 51 20

Åpningstider

Mandag - fredag kl 07:00 - 15:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Fosen Tools lokaler

Ta kontakt for brukertilpassede løsninger!

Vi tilbyr skreddersøm på alt fra verkstedinnredning og verktøyløsninger, til oppbevaringsløsninger og gaveartikler. Med vår ekspertise, solid erfaring, og egen produksjon, skreddersyr vi alt etter dine ønsker - med hurtig levering! Send oss en henvendelser, så kan vi bistå allerede på idéstadiet!

 

Alle henvendelser kan rettes til post@fosen-tools.no eller ring oss på tlf. +47 72 51 51 20.

 

Brukertilpasset verktøyløsning

Gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan du opplever vårt utvalg og kundeservice.

Del din mening her!


Kjøpsbetingelser

Under finner du en oppsummering av kjøpsbetingelser som omhandler betaling, frakt, retur og angrerett. Lurer du på noe, så ta kontakt med oss. Når du oppretter bruker hos oss må du lese og akseptere betingelser og vilkår for handel som privat- eller bedriftskunde.

 

Betalingsmetoder:

Vi tilbyr ulike betalingsalternativer i vår nettbutikk. Gå til kassen for å se hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelig for din bruker.

 

Klarna - Trygg og sikker betaling via Klarna Checkout. Her kan du velge mellom å betale med kort, bankoverføring eller et av alternativene til å betale senere med klarna. For mer informasjon om klarna sine betalingsløsninger se https://www.klarna.com/no/

 

Kreditt/Faktura - Betaling med kreditt er kun tilgjengelig for registrerte bedriftskunder med godkjent kredittvurdering. Registrer deg som bedriftskunde eller ta kontakt med oss for å opprette bruker med kreditt.

 

Leasing - Vi tilbyr leasing for bedriftskunder. Registrer deg som bedriftskunde eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Leveringstid:

Lagerførte varer sendes samme dag fra vårt lager, ved bestilling før kl 12.00. Ved leveringstid ut over normalt vil vi ta kontakt med deg!

 

Logg deg inn på Ordrehistorikk for å følge med på oppdateringer vedrørende din ordre.

 

 

Fraktmåte:

Vi benytter Posten/Bring som transportør. Du kan velge mellom å hente din pakke hos post i butikk, få din bestilling levert hjem på døren eller direkte til din bedrift.

 

Privat: Som standard sender vi din ordre som servicepakke. Se oversikt over alternative fraktmåter ved utsjekk i kassen.

 

Bedrift: Som standard sender vi din ordre som bedriftspakke. Se oversikt over alternative fraktmåter ved utsjekk i kassen.

 

Haster det? Ta kontakt med oss for å gjennomføre bestilling med ekspressfrakt!

 

 

Retur og reklamasjon:

Ved retur og reklamasjon ønsker vi å bli kontaktet for å være behjelpelig med gjennomføring av dette.

 

Som privatkunde har du 14 dagers angrerett på ditt kjøp i vår nettbutikk. Angreretten regnes fra den dagen du har mottatt din bestilling, og gjelder ved bruk av angrerettskjema og tilbakelevering av varer i original stand.

 

Ved levering av tilvirkningsvarer på mål etter dine spesifikasjoner, er angrerett unntatt etter angrerettloven § 22. Dette innebærer at du ved bestilling godtar at tilvirkning av varen(e) begynner før utløpet av angrefristen, slik at levering påbegynnes før 14 dagers angrerett går ut.
Velger du likevel å benytte deg av angreretten på varer bestilt på mål (tilvirkningsvarer), før varen(e) er levert, må du betale alle påløpte kostnader til faktisk utført arbeid og medgåtte materialer.

Eksempel på tilvirkningsvarer/tilvirkningskjøp er spesialtilpassede verktøyinnlegg (HDFI) og alle varer som er laget etter kundens egne spesifikasjoner. Andre eksempel kan være standard HDFI verktøyinnlegg men med egen farge, logo, inskripsjoner, generelt alle produkter med lasermerking og lignende varer (listen er ikke uttømmende). 

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. angrerettloven § 1). 

 

Bruk av angrerett
Angreretten må meldes skriftlig til Fosen Tools AS innen 14 dager fra varen(e) og angrerettsskjemaet er mottatt av deg.

 

E-post kan sendes til post@fosen-tools.no eller ring kundeservice på tlf. 72 51 51 20.

 

Ha gjerne ditt ordrenummer klart for raskere behandling.