Kontakt

HODELYKT IH9R 600 LUMEN LED LENSER

Ledlenser

HODELYKT IH9R 600 LUMEN LED LENSER Ledlenser
1 113,- Inkl. mva.
-+
Bestillingsvare (5 dager)

Denne lykten er en hodelykt spesielt designet for industrien. Hodebåndet har silikon på innsiden for at det skal sitte godt, både på hjelmen og på hodet. Det følger også med et hjelmfeste med lim på baksiden dersom du ønsker å feste lykten på hjelmen. Lykten kan enkelt klipses av hjelmfestet og lades i med ladekabelen som festes med magnet. Lykten er også fokuserbar for bruk i ulike situasjoner. Kan brukes med både 2x AA eller med det medfølgende oppladbare batteriet.

Lykten kan bruke med oppladbare Li - ion batterier (medfølger), og den lades via magnetisk USB-kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og ladestatus. Med Advanced Focus System kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.


Hodelykten har 5 lysprogrammer: Low Power, mid Power, Power, Boost og blink. Lykten har i tillegg til det hvite lyset, rødt, grønt og blått lys. Lykten kan øvrig programmeres til Constant light eller Energy saving.

Hodelykt fra Led Lenser inkl. hjelmfeste med lim og trinnløs justering av lykthodet, grønt, blått og rødt lys. Lades via magnetlading-USB.  Hodelykten er utstyrt med:

-Høyeffektiv PMMA optiklinse

-Avansert fokussystem

-Høykvalitets LED teknologi

-LED batteri indikator

-Høykvalitets aluminium kjøleribbe

-Solid pakningssikrer IP54

-Sort transparent Polykarbonatholder

-Høykapasitets LI-ion batteri-kompatibelt med AA alkalisk(2 stk AA batteri)

-Gullforgylt kontaktpunkter

-Robust rustfri stålklips

-Avansert magnetisk ladesystem

-Dobbel polykarbonathus

7 ÅRS GARANTI

Produktinformasjon

Kategori Hodelykt
Lumen 600


1153