Kontakt

HODELYKT H19R SIGNATURE 4000LM

Ledlenser

EAN: 4058205021111
HODELYKT H19R SIGNATURE 4000LM Ledlenser
3 999,- Inkl. mva.DIN PRIS
Rabatt: 13%
4 599,-Ordinær pris
-+
Bestillingsvare (6 dager)

HODELYKT H19R SIGNATURE 4000LM

Ledlenser H19R Signature er det nye flaggskipet i H-serien. Dette er en oppladbar hodelykt med opptil 4000 lumen og har magnetisk lading.

Denne lykten passer godt til både skigåing, topptur eller sykling for de som krever aller mest lys når de bedriver høyhastighets aktiviteter utendørs i mørket. Lykthodet kan roteres 130 grader opp og ned. Det er 2 dioder på lykten. Den ene er en spot-diode som gir en konsentrert lys, mens den andre dioden er en diode som gir flomlys. Denne kombinasjonen gir et meget godt lysbilde som gir god oversikt for aktivitetene som krever aller mest lys. Diodene kan kontrolleres uavhengig av hverandre for å tilpasse lyset til dine behov. Diodene har også Optisense teknologi som gjør at lyset justerer seg ettersom hva du lyser på. For eksempel på et kart, så justeres lysstyrken ned for at det skal være behagelig å lese. Hvis du lyser ut igjen i terrenget vil lysstyrken øke igjen.

H19R Signature er en hodelykt som er spesielt utviklet for sportsbruk. Lyset har en varmere fargevarme som gjør at det er behagelig å bruke i flere timer sammenlignet med helt hvitt LED-lys. Lykten kan styres via telefonen med Bluetooth som gjør at telefonen din kan bli kontrolleren til lykten. Det betyr at du kan sette opp lykten med dine personlige innstillinger. Du kan også styre lykten med den medfølgende Bluetooth-fjernkontrollen som du kan feste på håndleddet. Den nye patenterte Sleeve Seal teknologien gjør at lykten oppnår en IP-grad på 68, som gjør at den kan stå imot hva slags vær elementene kaster mot deg.

I Signature-serien får du med alt tilbehøret du kan ønske deg med blant annet forlengelseskabel til batteriet, fester og hjelmfester. Lykten lades enkelt med den magnetiske ladekabelen. Batteriet har indikator som viser hvor mye batteri det er igjen, samt en lavt-batteri advarsel.

Leveres med følgende tilbehør:
- Forlengelseskabel
- Bluetooth fjernkontroll for håndledd
- Fleksibelt festesystem / sykkelfeste
- Gopro feste
- Hjelmfeste
- Magnetisk ladekabel
- Støpsel med USB utgang

Vekt (gram)374 g
OppladbarJa
Type LEDXtreme LED
Driftstid (timer)3,5 - 20
BatteriLi-ion 7.4 4800mAh 35.52Wh
IP-KlasseIP68
Rekkevidde (meter)330 - 80
Lumenstyrke (Boost)(4000) 1800 - 200

Produktinformasjon

Kategori Hodelykt


52613