Kontakt

STØTTEBEN FOR CONTAINER SETT 4 STK

Maks 34 tonn for std. ISO containere

STØTTEBEN FOR CONTAINER SETT 4 STK Maks 34 tonn for std. ISO containere STØTTEBEN FOR CONTAINER SETT 4 STK Maks 34 tonn for std. ISO containere STØTTEBEN FOR CONTAINER SETT 4 STK Maks 34 tonn for std. ISO containere STØTTEBEN FOR CONTAINER SETT 4 STK Maks 34 tonn for std. ISO containere STØTTEBEN FOR CONTAINER SETT 4 STK Maks 34 tonn for std. ISO containere STØTTEBEN FOR CONTAINER SETT 4 STK Maks 34 tonn for std. ISO containere
Inkl. mva.
-+
Ikke på lager (14 dager)

STØTTEBEN FOR CONTAINER 4 STK / SETT - MAKS 34 TONN

Container støtteben er en nyttig løsning for å effektivisere leveringsprosessen og forbedre logistikken når det gjelder containertransport. Å kunne plassere en container enkelt ved et leveringspunkt og deretter gjøre lasting og lossing mer effektivt med gaffeltruck er definitivt en fordel for bedrifter som arbeider med containertransport. Å minimere ventetiden på laste- og lossepunkter er også en viktig faktor for å øke produktiviteten og redusere unødvendige forsinkelser. Med en maksimal belastningskapasitet på 34 tonn er det bra å vite at disse Container støtteben kan håndtere selv de tyngste containerne.

For bedrifter som er avhengige av containertransport, kan investeringen i slike løsninger som Container støtteben potensielt føre til betydelige besparelser og forbedret driftseffektivitet. Det kan være lurt å utforske nærmere og vurdere om dette produktet passer for dine spesifikke behov og logistikkmål. 

Ett sett inneholder 4 stk regulerbare stålben / bukk for ISO container

  • Total kapasitet: 34,000 kg
  • 24 kg pr. støtteben / bukk  (96 kg totalt / sett)
  • Justering: 1043 - 1448mm
  • Pantentert design
  • Kan benyttes av 1 person
  • 4 stk i et sett
  • Garanti: 2 år

 

Installering / Montering:

  1. Før du installerer Container støtteben, hev lastebilens lasteplan til høyeste posisjon og åpne twistlock (vrilåsene) som fester containeren til lasteplanet.
  2. Container støtteben kobles til containerens ISO hjørner som vender ut fra containerens langside - ref. Skisse 2
  3. For installasjon løftes hvert Container støtteben horisontalt i sin sammenfoldede posisjon figur 3 og låsebeslag settes inn i containerens ISO hjørnekloss i en vertikal posisjon.
  4. Deretter vrides benet til horisonal posisjon.
  5. Benet brettes ut ved å ta ut låsesplint som igjen sikres når benet er foldet ut. Låsepinner sikrer begge ben når de står i en "V-form".
    Samme øvelser utføres for resterende Container støtteben i alle containerens hjørner iht. skisse 2.
  6. Låsebolt løsning for justering av benlengde settes i ønsket lengdeposisjon og igjen låses og sikres.
  7. Senk til slutt lastebilen med lasteplatt til laveste posisjon og kjør lastebilen fremover til container er fhelt frigjort fra lastebilens lasteplan. Viktig å sikre at lastebilen er kjørt helt ut fra container!


80041