Kontakt

SLANGETROMMEL 9,5X13,5 14M 16 BAR LUFT

Cejn

SLANGETROMMEL 9,5X13,5 14M 16 BAR LUFT Cejn
Inkl. mva.
-+
Bestillingsvare (3 dager)

Beskrivelse

Introduserer Cejns Slangetrommel - det beste valget for trykkluftbehovet ditt! Med en unik og patentert design, skiller våre slangetromler seg fra de fleste på markedet ved å gi en stor mengde trykkluft med minimalt trykkfall. Dette betyr at dine verktøy vil yte bedre og du vil spare både tid og energi.

Cejns Slangetrommel er også ideell for en sikker arbeidsplass. Vi har inkludert flere sikkerhetsfunksjoner som en langsom innrulling av slange, PUR-slange, myk stoppkule som minimerer fallrisiko og foldebeskyttelse for å nevne noen. Tromlene kan også vris 180 grader, slik at du kan bevege deg fritt uten å bekymre deg for slangen. Hvis slangen må byttes, er det enkelt å gjøre takket være vårt smarte design.

Våre slangetromler er svært robuste og laget for å vare. De er utstyrt med et hurtiglåssystem for tak- eller veggmontering, og en svingbar 180 graders funksjon. Den blå armerte polyuretan slangen er også inkludert sammen med en 1,5 meter tilkoblingsslange.

Med et temperaturområde på -20°C til +60°C, vil våre slangetromler fungere pålitelig i de fleste arbeidsmiljøer. Velg Cejns Slangetrommel for å øke ytelsen og sikkerheten på arbeidsplassen din!



77242