Shop

SKRUSTIKKE 120MM KOMPAKT HURTIGJUSTERBAR

Måleskala Helsmidd - Brockhaus-Heuer

EAN: 4010898118011
SKRUSTIKKE 120MM KOMPAKT HURTIGJUSTERBAR Måleskala Helsmidd - Brockhaus-Heuer SKRUSTIKKE 120MM KOMPAKT HURTIGJUSTERBAR Måleskala Helsmidd - Brockhaus-Heuer SKRUSTIKKE 120MM KOMPAKT HURTIGJUSTERBAR Måleskala Helsmidd - Brockhaus-Heuer SKRUSTIKKE 120MM KOMPAKT HURTIGJUSTERBAR Måleskala Helsmidd - Brockhaus-Heuer SKRUSTIKKE 120MM KOMPAKT HURTIGJUSTERBAR Måleskala Helsmidd - Brockhaus-Heuer
4 059,- Inkl. mva.
-+
7 på lager Fosen

SKRUSTIKKE 120MM KOMPAKT HURTIGJUSTERBAR

Liten, rask og fleksibel
HEUER Compact har fått navnet sitt på grunn av det svært effektive formatet. Det er lagt stor vekt på funksjonalitet. Alt dette med den vanlige høye Brockhaus HEUER-kvaliteten.
 
Med en vekt på kun 4,5 kg og hele 10 kN klemkraft er den best i sin klasse. HEUER Compact har naturligvis stor åpning. Og det er fullt mulig å utvide den med standard tilbehør fra Brockhaus Heuer.

Høydepunktet er den splitter nye, revolusjonerende HEUER Quicklaunch hurtiginnstillingen. Takket være den kan HEUER Compact stilles inn på et øyeblikk – fra 0 til 130 mm på 3 sekunder, selv med store spennvidder. Uten bruk av spindellås. Visningen av åpningsbredden hjelper med forhåndsinnstillingen. Derved påvirkes ikke bakkenes oppstilling mot hverandre av slakk i spindelen ved strekk, noe som er nødvendig for en optimalt fungerende hurtigregulering. En trykkfjær garanterer sikker låsing i ønsket posisjon. Det er enkelt å se når skrustikken går i lås, i ønsket posisjon.
 
De utskiftbare, vendbare bakkene med glatte og rillede installasjonsflater gir enda mer fleksibilitet. HEUER Compact har også integrerte rørklemmee. Følgende tilbehør passer til denne skrustikken, HEUER benkfeste 100 eller HEUER dreieskive 100 og det store utvalget av magnetiske bakker.
 
HEUER Compact – vår allrounder i mobilformat.

NYHET: Kompakt skrustikke i sett
Denne er nå også tilgjengelig i et praktisk koffertsett med benkfeste og ulike magnetiske bakker.

 

 

Produktinformasjon

Kategori Skrustikke
Bakkbredde 120mm