Shop

VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6

Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC

VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6 Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6 Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6 Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6 Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6 Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6 Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC VERKTØYVOGN AUTO - FTAUTO6 Inkludert verktøy i HDFI - 23C FTC
37 488,- Inkl. mva.DIN PRIS
Rabatt: 47%
70 524,-Ordinær pris
-+
1 på lager Fosen

Verktøyvogn inkludert verktøy, 8 skuffer med nøye tilpassede verktøyinnlegg

Praktisk mobil verktøyvogn tilpasset bilmekanikere og bilverksted, hvor mekanikeren har det mest brukte verktøyet samlet på et sted. Enkel å ta med seg fra en bil til en annen. Verktøyinnleggene (HDFI) sørger for god oversikt over verktøyet som gjør det enkelt å se om det mangler noe. Dette sørger for god kontroll på verktøy, både for sikkerhet i at det ikke ligger igjen verktøy i objektet som det skrues på og for effektiviteten - når alt verktøy er på plass til enhver tid.

 

Verktøy i verktøyvognen

I denne verktøyvognen har vi lagt inn et godt utvalg av standard millimeter verktøy av industrikvalitet, tilrettelagt for bil i 6 stk skuffer. De to nederste skuffene er tomme, med mulighet for oppbevaring av spesialverktøy eller forbruksmateriell som benyttes ofte. Se mer om innholdet i de forskjellige skuffene under.

I løsningen bruker vi våre egne verktøyinnlegg (HDFI) som tar vare på verktøyet og gjør det enkelt å finne, samtidig på en enkel måte ser til at alt verktøy er på sin plass etter hver arbeidsoppgave. Slitesterk løsning som varer i mange år. Om det forsvinner verktøy, så vet vi akkurat hva du trenger for at det skal passe i den tomme verktøyplassen.

 

Beskrivelse

Vognen kommer med verktøybrett på toppen og har praktiske holdere på sidene. Leveres med 4 stk 51 mm støtabsorberende gummihjul, hvor to er faste og to frie hjul sørger for god styring. Det er mulig å låse de to styrehjulene for å unngå at verktøyvognen triller.

Skuffene på vognen har et låsesystem som gjør at det er mulig å låse skuffene med nøkkel, for å hindre uønsket tilgang. Systemet gjør at det kun er mulig å åpne èn skuff om gangen. I front på alle skuffene er det 45 grader frontskinner for merking og meget synlig graverte innholdsfortegnelser.

 

INNHOLD VERKTØYVOGN AUTO 06:

Skuffe 1 - Pipeverktøy

Skuffe 2 - Skrutrekkere

Skuffe 3 - Tenger

Skuffe 4 - Kombinasjonsnøkler og skrallenøkler

Skuffe 5 - Sekskantnøkler og Torxnøkler

Skuffe 6 - Kniv, måleverktøy, lykt, baufil, slagverktøy og kraftforlenger

Skuffe 7 - Ledig

Skuffe 8 - Ledig

 

Vogna kommer standard med nøkkellås og 2 stk nøkler. Kodelås kan leveres som et tillegg.

 

  • 7 stk skuffer 75 mm dype. Innvendig skuffemål: BxD 575 x 380 mm
  • 1 stk skuff 150 mm dyp. Innvendig skuffemål: BxD 575 x 380 mm
  • Verktøyogn størrelse inkludert verktøytopp: HxBxD 1020 x 940 x 490 mm (inkl. hjulsats)
  • Verktøyvogn størrelse uten verktøytopp: HxBxD 980 x 670 x 460 mm (inkl. hjulsats)
  • Hjulsats bygger 175 mm. Hjulbredde 50 mm. Hjuldiameter 120 mm
  • Farge: Grå - RAL 7037

 

Veiledende pris på verktøyvogn og verktøy med innlegg i denne løsninger er 57 174,- eks. mva.

Produktinformasjon

Kategori Verktøyvogn


79568